Boeken, DVD’s en tijdschriften

Voetbal International

Categorie: Tijdschriften

Het Voetbal International Magazine bestaat al sinds 1965 en is daarmee het langstlopende voetbalopinieweekblad van Nederland. U kunt wekelijks meeleven met de wereld van het topvoetbal. In VI leest u diepgaande interviews, scherpe analyses, uitgebreide voorbeschouwingen en interessante reportages. Ook kunt u iedere week weer genieten van spraakmakende columns van bekende voetballers en trainers. EN natuurlijk de populaire column van Johan Derksen. Het Voetbal International magazine is er voor de echte voetballiefhebber: kritisch, vakkundig, opiniërend en volledig.

Geef je mening!

 1. Prima tijdschrift! Krijg elke woensdag de VI weer in huis.

  Reactie by RV — 7 april 2010 @ 00:23

 2. Ook wij zijn geabonneerd op de VI. Een prima tijdschrift wat vol staat met nieuws en informatie over voetbal.

  Reactie by admin — 9 juni 2010 @ 00:46

 3. Bij ons valt de Voetbal International ook weer elke week op de mat. Zeer leuk blad. De teksten van Nico Dijkshoorn en Johan Derksen lees ik met veel plezier. Daarnaast ben ik ook blij dat ze bij VI steeds meer aandacht schenken aan het amateurvoetbal in Nederland.

  Kortom, zeer tevreden.

  Reactie by Tuudie — 31 oktober 2010 @ 13:38

 4. Ik lees VI al sinds begin 1978en ik krijg er nog kippevel van hoe het Nederlandsch Elftal de finale bereikte en ik alles op tv zag en las in Voetbal International. Ik wed dat het meest gelezen voetbalblad is van Nederland, zo niet van de Benelux.

  Reactie by Adriaan G. — 9 november 2010 @ 16:06

 5. Ik ben een zeer grote fan van Johan Derksen en het bij passende programma Voetbal International.
  Ook het blad kent zijn eigen kwaliteit en word maandelijks geleverd met top interviews en prachtige foto’s.
  De column van Johan Derksen vind ik telkens maar weer een knap stukje werk en ik lees zijn columns ook graag.
  Zelfs tijdens de VI uitzendingen ligt het blad ook op mijn tafel om zo een gevoel te krijgen dat je er midden inzit.
  Kortom een topblad!

  Reactie by Bastiaan de boer — 23 november 2010 @ 22:07

 6. Ik lees de voetbal international al enkele jaren, ik denk zelfs al sinds 2004 ofzo. Ik kijk altijd naar het televisie programma aangezien ik een grote fan ben van Johan Derksen en ook René van der Gijp vind ik erg veel humor hebben. Het televisie programma van voetbal international is voor mij echt altijd ff lekker een uurtje ontspannen voor de buis hangen.

  Ik vind het blad dan ook erg goed aansluiten, ik ben nu altijd op de hoogte van de laatste voetbal gebeurtenissen en het laatste voetbal nieuws, voetballen doe ik zelf ook en heel mijn leven draait om voetbal dus dit blad mag en kan ik gewoon echt niet missen. Ik ontvang het blad iedere week netjes in de brievenbus en kijk er altijd al erg naar uit. Ik ontvang het blad altijd op woensdag en ik zit vaak zondags al te wachten op de voetbal international. Andere voordelen van dit blad zijn natuurlijk dat het niet duur is, je bent altijd op de hoogte van het laatste voetbal nieuws, er staan veel goeie, leuke en interessante colums in de voetbal international. Hoe kunnen ze de voetbal international toch maken voor die scherpe prijs?

  Als het aan mij ligt blijft de voetbal international nog jaren op de markt en ik zal hem zeker al die jaren nog blijven lezen. De voetbal international is echt een aanrader voor iedereen die van voetbal en humor houdt. Ik zou dan ook aan iedereen aan raden om direct een abonnement op dit geweldige magazine te nemen!

  Reactie by Patrick — 2 december 2010 @ 12:43

 7. Thanks for de informatie.

  Reactie by Ruud — 26 april 2011 @ 22:59

 8. Al van jongs af aan ben ik een frequente lezer van voetbal internationaal. Toen ik klein was bij Pappa op schoot. Daarna tijdens de ‘les’ op school, verstopt in mijn wiskunde boek. Maar ook op de bank tijdens de wedstrijd en in de bus of trein bij het reizen. Voetbal internationaal heeft nou eenmaal dat effect bij voetbalfanaten.

  Voetbal internationaal is naast een uitstekend voetbalblad voor mij ook een stukje vaderlandse voetbalgeschiedenis. Zij brengen het objectief, leesbaar en hebben boeiende en leesbare artikelen. Van mijn part blijf ik nog vele jaren een actieve en trouwe lezer van voetbal Internationaal. Klasse!

  Reactie by Svoran — 16 mei 2011 @ 13:06

 9. Voetbal international is als een bijbel voor mij. ben er van jongs af aan mee opgegroeid, en kan er nog altijd geen genoegen van krijgen. Ik hoop dat het nog lang in de schappen mag blijven;)

  Groet Tommy

  Reactie by Tommydebruin — 6 juni 2011 @ 20:04

 10. Ik ben abonnee sinds 1968 en ik kan er gewoon niet zonder. Iedere Woensdag valt het weer op de mat en heb ik weer zeer veel te lezen.Het is natuurlijk niet voor niks dat het blad al zolang bestaat. Ook het tv programma is zeer goed met veel informatie maar toch ook een grap op z’n tijd. Iedere keer hoop ik weer dat de kikcijfers beter zijn dan studio voetbal maar dat wil nog maar niet lukken. Ga in ieder geval zo door.

  Groetjes
  uit Leeuwarden

  Reactie by Sjoerd Kuipers — 30 september 2011 @ 17:26

 11. Wilt U het abonnement van de Bulgaarse heer N.Nedev niet verlengen, want hij begrijpt te weinig van de Nederlandse taal. Bij voorbaat mijn dank, E. Schaap-Glas

  Reactie by Nedko Nedev — 25 oktober 2011 @ 14:41

 12. Abonneenummer: 1977629:
  ik ben op zoek naar een manier om mijn abonnement, na afloop van het betaalde, lopende jaar, af te zeggen.
  Vind alleen hoe je een abonnement kan nemen, maar niet hoe het af te zeggen,
  graag uw advies.
  G.v.dBrand

  Reactie by G van den Brand — 24 november 2011 @ 22:06

Geef je mening!

Home

Twitter